Winkel styling

Home » Winkel styling

Uw winkel interieur stylen

Bent u net begonnen met een eigen winkel? Of wilt u het interieur van uw winkel helemaal anders aanpakken? Wij kunnen u helpen met een uitgebreid styling advies en interieur ontwerp! Een passend interieur is erg belangrijk voor uw winkel. U wilt ten slotte de juiste sfeer creëren zodat uw klanten zich prettig voelen in de winkel. Dat is nog niet gemakkelijk! Door onze ervaring weten wij precies hoe we dit aan moeten pakken. Kiest u ervoor om het meteen goed te doen door een professioneel ontwerp te laten maken? Lees verder om erachter te komen hoe een winkel styling advies werkt en hoe wij u kunnen helpen!

Winkel styling advies op maat

Als u bij ons een winkel styling advies boekt komen wij langs om alles rustig te bespreken. Uw eigen wensen en ideeën worden in kaart gebracht. Ook kunnen wij u natuurlijk inspireren met onze ideeën en ervaringen. Als uw wensen duidelijk zijn geworden gaan wij aan de slag! Er komt namelijk een hoop kijken bij het inrichten van een mooie winkel. Wij ontzorgen u daarbij volledig en verzorgen de styling van de winkel. Ook het presenteren van nieuwe collecties is geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen daarbij regelmatig terugkomen om steeds een nieuwe collectie te presenteren en stylen.

Het interieur van uw winkel is van groot belang voor de winkelbeleving van uw klant. Door de juiste sfeer te creëren voelt de klant zich thuis. Dat zorgt ervoor dat bezoekers prettig kunnen winkelen. Het vergroot ook de kans om daadwerkelijk iets aan de klant te verkopen. Die prettige sfeer kunnen we creëren door rekening te houden met de plaatsing van meubels en artikelen. De ruimte hoort door deze indeling groter te lijken en gemakkelijk in gebruik te zijn. Daarnaast kunnen we de juiste stijl weergeven door het gebruik van kleuren en materialen. Denk aan de kleur van wanden, plafonds, deuren, vloer en vloerkleden. Het licht in de winkel bepaalt ook voor een groot deel de sfeer. Dit nemen wij dus ook altijd mee in onze styling. De juiste decoraties en accessoires maken de ruimte af en zijn niet weg te denken in een goed ingerichte winkel.

Heeft u een nieuwe collectie of nieuwe serie producten binnen gekregen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor styling. Wij zorgen ervoor dat uw producten perfect gepresenteerd worden. De juiste sfeer zorgt ervoor dat de aandacht van de klant getrokken wordt. Op die manier helpen wij u om meer te verkopen!

Mogen wij voor u aan de slag?

Met ons interieurontwerp en styling advies kunt u direct een mooie winkel inrichten waar klanten zich prettig voelen. Het bespaart een hoop tijd en geld om dit aan ons uit te besteden. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het stylen van concept shops. Door onze ervaring begrijpen wij meteen wat uw winkel nodig heeft om de juiste sfeer te bereiken. Bent u overtuigd en wilt u het meteen goed aanpakken met uw winkel? Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen!


    Andere diensten

    Styling advies

    Wilt u in contact komen?

    Bel ons op +316 30061221 of mail naar info@labeurinterieur.nl