Styling advies

Home » Styling advies

Uw interieur op maat

Bent u net verhuisd? Heeft u verbouwd? Of is het gewoon hoog tijd om uw huis opnieuw in te gaan richten? Bij Labeur Interieur kunt u als particulier terecht voor styling advies op maat. Wij begrijpen dat een passende inrichting niet altijd makkelijk is. Dit komt vooral door de vele keuzes en mogelijkheden waar u mee te maken krijgt. Labeur Interieur maakt het u makkelijk! Door onze ervaring weten wij een passend interieurontwerp te maken. Dat zorgt ervoor dat uw huis meteen goed ingericht wordt. Het scheelt u ook nog eens een hoop tijd en geld. Lees op deze pagina hoe het styling advies werkt en hoe wij u verder kunnen helpen!

Styling advies op maat bij u thuis

Wij gaan samen aan de slag om de best passende inrichting voor uw huis te vinden! We bespreken wat uw eigen stijl is en welke stijl bij uw huis past. Al uw wensen worden meegenomen. Natuurlijk voorzien wij u van talloze voorbeelden en ideeën. Het styling advies is mogelijk voor elke ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de woonkamer. Nadat we de stijl en mogelijkheden besproken hebben gaan wij aan de slag met uw interieur ontwerp. Daar komt veel bij kijken!

De plaatsing van de meubels in uw huis is een belangrijk onderdeel. Vaak worden ruimtes niet efficiënt ingedeeld waardoor ze kleiner lijken en niet handig zijn in gebruik. Door de meubels op een slimme en efficiënte manier te plaatsen kan de hele ruimte en sfeer al veranderen. Vervolgens is de stijl die gekozen wordt voor de ruimte natuurlijk het allerbelangrijkste. Wij voorzien u van uitgebreid advies over de juiste kleuren en materialen. Denk aan de wanden, vloeren, vloerkleden, deuren en meubels. Ook het licht wat in de ruimte gebruikt wordt is een belangrijk onderdeel. Dit kan de sfeer van een ruimte bepalen. Wij helpen u ook bij het kiezen van de juiste accessoires die uw huis net die finishing touch zullen geven!

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij voorzien u van een uitgebreid interieuradvies en ontwerp. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij uitgebreid al uw wensen. Daarna gaan wij aan de slag met uw interieurontwerp. Tijdens de tweede afspraak bespreken we onze ideeën. Ik neem daarbij verschillende attributen mee en/of maak gebruik van de bestaande meubels wanneer u dat wenst. Met ons advies kunt u uw kamer perfect gaan inrichten en decoreren. De juiste styling zorgt voor de perfecte sfeer in een kamer, dat begrijpen wij als geen ander! Bent u enthousiast geworden? Ziet u zo’n uitgebreid styling advies met prachtig interieur als resultaat wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen!


    Andere diensten

    Winkel styling

    Wilt u in contact komen?

    Bel ons op +316 30061221 of mail naar info@labeurinterieur.nl