Over ons

Home » Over ons

Over Labeur Interieur

Labeur Interieur is ontstaan vanuit een passie voor interieur en antiek. Bij ons kunt u terecht voor styling advies voor zowel particulieren als winkels, antieke items en bloemen abonnementen. Een veelzijdig aanbod vanuit onze veelzijdige passie! Vanuit die passie is veel kennis en ervaring ontstaan. Daardoor kunt u zeker zijn van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar prachtige antieke items met een verhaal. Deze unieke items noemen wij daarom niet voor niets schatten! Dat zijn ze ook daadwerkelijk. Al onze producten zijn uniek en komen zowel uit het binnen- als buitenland. Wij zorgen ervoor dat deze schatten voor u beschikbaar worden!

Als het gaat om ons styling advies kunnen wij voor elke stijl een passend ontwerp leveren. Denk bijvoorbeeld aan een moderne, antieke, bohemian, industriële of scandinavische woonstijl. Voor al uw wensen hebben wij een passend advies. Wij voorzien u dan ook van uitgebreid styling advies en helpen u om uw ruimte perfect in te richten.

Onze bloemen abonnementen zijn perfect om uw interieur helemaal af te maken. De prachtige en heerlijk geurende boeketten maken iedereen vrolijk. Als u een bloemen abonnement aanschaft heeft u altijd verse bloemen in huis zonder daar iets voor te hoeven doen. Een boeket is dé finishing touch voor jouw interieur!

Neem een kijkje op onze website om meer te lezen over onze producten en diensten. Wilt u graag een vraag stellen of overleggen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen!

Wilt u in contact komen?

Bel ons op +316 30061221 of mail naar info@labeurinterieur.nl