Bloemen

Home » Bloemen

Prachtige boeketten

Een prachtig boeket in huis, wie wil dat nu niet? Bloemen kunnen uw interieur echt af maken. Ze zijn dankzij de prachtige kleuren en heerlijke geur echt dé finishing touch in een ruimte! Van bloemen wordt iedereen vrolijk. Toch schiet het er soms bij in om een mooi boeket in huis te halen. Bloemschikken is daarnaast een vak op zich en u wilt natuurlijk wel zeker zijn van een mooi boeket. Daarom hebben wij het bloemen abonnement ontwikkeld! Lees snel verder om erachter te komen wat het bloemen abonnement precies inhoudt en hoe het in zijn werk gaat.

Bloemen abonnement

Als u ons bloemen abonnement aanschaft krijgt u steeds een nieuw boeket in huis. U hoeft er niet meer aan te denken en hebt toch de mooiste bloemen in huis! Laat u verrassen door de verschillende soorten en kleuren bloemen die wij voor u samenstellen. De boeketten zijn beschikbaar in verschillende formaten. U kunt kiezen voor een bloemen abonnement op kleine, middel of grote boeketten. Daarnaast kunt u kiezen voor de optie om elke twee weken of maandelijks een boeket te ontvangen. Op die manier is er voor iedereen wat wils. Verse bloemen in huis was nog nooit zo gemakkelijk!

Hoe werkt het?

Via onze website kunt u het gewenste bloemen abonnement bestellen. Maak een keuze uit de grootte van het boeket en hoe vaak u een boeket wilt ontvangen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om de mooiste boeketten te maken. Door onze ervaring met bloemschikken bent u verzekerd van prachtige boeketten. U hoeft er niets meer voor te doen en ontvangt tweewekelijks of maandelijks een nieuw boeket. Geniet van de mooie bloemen en ervaar hoe ze u kunnen opvrolijken!

Ziet u dit wel zitten? Neem dan een kijkje tussen de verschillende bloemen abonnementen. Heeft u nog wat vragen of wilt u overleggen welk abonnement het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen wij u meteen verder!

Klein

Bloemen abonnement

€15,00 per maand

Klein

Bloemen abonnement

€15,00 per 2 weken

Middel

Bloemen abonnement

€22,50 per maand

Middel

Bloemen abonnement

€22,50 per 2 weken

Groot

Bloemen abonnement

€35,00 per maand

Groot

Bloemen abonnement

€35,00 per 2 weken

Extra

Bloemen abonnement

Op aanvraag

Wilt u in contact komen?

Bel ons op +316 30061221 of mail naar info@labeurinterieur.nl